Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

Ενημέρωση για λειτουργία Σχολείου

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019 οι μαθητές/ριες του Νηπιαγωγείου θα προσέλθουν χωρίς τσάντες στις 8.15πμ και θα αποχωρήσουν στις 10.00πμ. προκειμένου να εορτασθεί η Επέτειος του Πολυτεχνείου. Η πρωινή υποδοχή και το προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα  δεν θα πραγματοποιηθούν.

Η κακοκαιρία, δυστυχώς, είχε επιπτώσεις και στο σχολείο μας. Ο Δήμος Παλληνης, μεσω του Προέδρου της Σχολικης Επιτροπης Αθμιας Εκπαιδευσης, κου Μουρτζιαπη Γεωργίου, αμεσα ενηργησε για το συντονισμό και την παρέμβαση τοσο του συνεργείου της ΔΕΗ, οσο και του συνεργείου ηλεκτρολόγων του Δήμου μας, που αποκαθιστουν -σταδιακα-την εκτεταμένη ζημιά. Οι εργασίες ξεκίνησαν ήδη από σήμερα Πέμπτη και θα συνεχιστούν αύριο, μετα τις 10.00πμ, καθώς και το Σαββατοκύριακο. Υπάρχουν, δυστυχώς, ήδη κατεστραμενες, ηλεκτρικές συσκευές (π.χ φουρνοι μικροκυμάτων, ηλεκτρ. υπολογιστές), ενώ σταδιακά θα ελεγχθούν και ολες οι υπόλοιπες.

Θερμή παράκληση προς τους γονείς που τα τέκνα τους φοιτούν στο ολοήμερο πρόγραμμα, να δείξουν κατανόηση καθώς ενδεχομένως δεν θα ζεσταίνονται τα φαγητά των παιδιών, μεχρι να ελεγχθούν ή αντικατασταθουν οι ηλεκτρικές συσκευές οπου ζεσταίνονται τα μπωλ.

Τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019 το Νηπιαγωγείο θα λειτουργήσει κανονικά, στο πλήρες πρόγραμμά του. 

Ευχαριστουμε θερμά τον Πρόεδρο κο Μουρτζιαπη, τους τεχνικούς ηλεκτρολογους, την επιμελήτρια καθαριότητας κα Ρουλα, τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς Πληροφορικής της Διευθυνσης Δευτεροβαθμιας Εκπαιδευσης Ανατολικής Αττικής (ΚΕ. ΠΛΗ. ΝΕ. Τ. ) για την αμέριστη συμπαράσταση και συνδρομή τους, ώστε σύντομα να επαναλειτουργησει το Σχολείο μας....

            Απο το Σύλλογο Διδασκόντων 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου