Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Δ.Σ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚHΔΕΜΟΝΩΝ 4ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΓΕΡΑΚΑ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΥΣ 2018-19Κατά το σχολικό έτος 2018-19 το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων υλοποίησε τις παρακάτω δράσεις:
1-Τοποθέτηση τραπεζοκόμου, για τις ανάγκες των παιδιών του ολοήμερου τμήματος .
2-Επίσκεψη στο Ιστορικό & Λαογραφικό Μουσείο Μελισσίων με την καθοδήγηση εξειδικευμένου ξεναγού με εμπειρία σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας.
3-Διοργάνωση καλλιτεχνικού Χριστουγεννιάτικου εργαστηρίου.
4-Δημιουργία & εκτύπωση ετήσιου ημερολογίου από την κα Ελίνα Βιολάρη, ( μέλος του ΔΣ) με σκοπό να διατεθεί στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar.
5-Διοργάνωση Χριστουγεννιάτικης γιορτής στο χώρο του 4ου Δημοτικού σχολείου Γέρακα που περιλάμβανε:
·     Bazaar με δημιουργίες που προέκυψαν από το καλλιτεχνικό εργαστήρι.
·        Ομάδα αφήγησης γιορτινών ιστοριών με ζωντανή μουσική. Τα έξοδα για την ομάδα αφήγησης καλύφθηκαν από τον Σύλλογο.
·   Πάγκος με κεράσματα προερχόμενα από χορηγίες τοπικών φούρνων- ζαχαροπλαστείων, καθώς και από προσφορές γονέων.
·        Δώρα που μοίρασε ο Άη-Βασίλης στα παιδιά. Τα δώρα ήταν προσφορά της κας Ελίνας Βιολάρη (μέλος του ΔΣ) και τα γλυκίσματα προσφορά της κας Στεργίου Διονυσίας (γονέας παιδιού του Νηπιαγωγείου μας)
·        Γραφιστική δημιουργία αφίσας για την γιορτή και εκτύπωση, από την κα Πετράκη Φωτεινή (μέλος του ΔΣ).
6-Αγορά δώρων ( εκπαιδευτικά παιχνίδια), ένα για το κάθε τμήμα, για την κοπή της ετήσιας πίτας την οποία πρόσφερε η κα Στεργίου Διονυσία.
7-Εκτέλεση διαφόρων εργασιών στην αυλή μαζί με γονείς εθελοντές. Ενδεικτικά αναφέρονται κάποιες από τις εργασίες όπως: περισυλλογή και απόρριψη πεσμένων φύλλων, τοποθέτηση περιμετρικά του κιγκλιδώματος πλαστικού πλέγματος, απόρριψη παλαιών ξύλινων κατεστραμμένων γλαστρών και δημιουργία φυτοσύνθεσης με παλαιά ελαστικά αυτοκινήτων.
8-Διοργάνωση μικρής κλίμακας γιορτής την Τσικνοπέμπτη, που περιελάμβανε φαγητό ανάλογο της ημέρας. Τα παρελκόμενα που χρειάστηκαν για το φαγητό όπως πιάτα, ποτήρια πλαστικά , χυμοί κτλ ήταν προσφορά της επιχείρησης της κας Γιούλης Πετράκη ( μέλος του ΔΣ).
9-Διοργάνωση Αποκριάτικου πάρτι στο χώρο του Νηπιαγωγείου με συμμετοχή ανιματέρ, το κόστος της οποίας καλύφθηκε από τον Σύλλογο. Προσφορά σνακ από την επιχείρηση της κας Γιούλης Πετράκη και φαγητό από την κα Φωτεινή Πετράκη ( μέλη του ΔΣ).
1-Αναμνηστική φωτογράφιση των παιδιών από επαγγελματία φωτογράφο στο χώρο του Νηπιαγωγείου.
1- Κατασκευή ξύλινης αμμοδόχου πολλών θέσεων, με σκοπό τον εμπλουτισμό των παιχνιδιών της αυλής και της δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών. Την κατασκευή υλοποίησε ο κος Ανδρέας Παπαγεωργίου ( σύζυγος μέλους του ΔΣ).
1- Αγορά 3 τίτλων βιβλίων για την δανειστική βιβλιοθήκη του σχολείου, με σκοπό την στήριξη του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με ειδικές ανάγκες Κεντρικής Μακεδονίας με έδρα τη Θεσσαλονίκη.
1- Δωρεά από την κα Γιούλη Πετράκη ενός φορητού ηχείου USB, που θα εξυπηρετεί την ηχητική κάλυψη των σχολικών εορτών/εκδηλώσεων.
1- Συνδιοργάνωση- με τον Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου- της καλοκαιρινής αποχαιρετιστήριας γιορτής. Αγορά δώρων σχετικά με το θέμα της γιορτής για τους μαθητές του σχολείου . Προσκλήσεις και αφίσες για την γιορτή από την κα Φωτεινή Πετράκη.
    Τα μέλη του ΔΣ

Πρόεδρος :  Κιτσινέλης Σόλωνας
Αντιπρόεδρος:  Βήχου Έλενα
Γραμματέας:  Ντάλλα ΙωάνναΤαμίας:  Φωτεινή Πετράκη
Μέλος:  Βιολάρη Ελίνα
Μέλος:  Γιούλη Πετράκη
Μέλος:  Σπηλιοπούλου Σπυριδούλα
                                         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου